Başkan Adayı Öz, ‘‘Yeni Mersin İdman Yurdu, Kentimizin Ortak Sevdası’’

Gündem 25.01.2024 - 16:52 528+ kez okundu.
 

Başkan Adayı Öz, ‘‘Yeni Mersin İdman Yurdu, Kentimizin Ortak Sevdası’’

MHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Ali Öz, ve beraberindekiler Yeni Mersin İdman Yurdu'nun sporcuları, teknik direktörü ve antrenörleri ile bir araya geldi.
MHP Toroslar İlçe Başkan Osman Mete Yıldız, AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Ferdi Çokkeser, AK Parti Toroslar Gençlik Kolları Başkanı Necdet Yeni, AK Parti Toroslar Kadın Kolları Başkanı Nalan Erden ve Ülkü Ocakları Toroslar İlçe Başkanı Yunus Emre Tugay, Öz'e eşlik ederek Yeni Mersin İdman Yurdu'nu Prof. Dr. Aziz Sancar Gençlik Merkezi'nde ziyaret ettiler. Öz, ‘’Kentimizin takımı Yeni Mersin İdman Yurdu'nu Prof. Dr. Aziz Sancar Gençlik Merkezi'nde ziyaret ederek, kıymetli sporcularımız, teknik direktör ve antrenörlerimiz ile bir araya geldik. Kentimizin ortak sevdası Yeni Mersin İdman Yurdumuza başarılar diliyorum’’ dedi. Yeni Mersin İdman Yurdu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, ‘’Cumhur İttifakı MHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Sayın Dr. Ali Öz Takımımıza moral ziyareti gerçekleştirerek tatlı ikramında bulundu. Nazik ziyaretleri için Sayın Dr. Ali Öz'e teşekkür ederiz. ‘’ dedi.  
MHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Ali Öz, ve beraberindekiler Yeni Mersin İdman Yurdu'nun sporcuları, teknik direktörü ve antrenörleri ile bir araya geldi.

MHP Toroslar İlçe Başkan Osman Mete Yıldız, AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Ferdi Çokkeser, AK Parti Toroslar Gençlik Kolları Başkanı Necdet Yeni, AK Parti Toroslar Kadın Kolları Başkanı Nalan Erden ve Ülkü Ocakları Toroslar İlçe Başkanı Yunus Emre Tugay, Öz'e eşlik ederek Yeni Mersin İdman Yurdu'nu Prof. Dr. Aziz Sancar Gençlik Merkezi'nde ziyaret ettiler.

Öz, ‘’Kentimizin takımı Yeni Mersin İdman Yurdu'nu Prof. Dr. Aziz Sancar Gençlik Merkezi'nde ziyaret ederek, kıymetli sporcularımız, teknik direktör ve antrenörlerimiz ile bir araya geldik. Kentimizin ortak sevdası Yeni Mersin İdman Yurdumuza başarılar diliyorum’’ dedi.

Yeni Mersin İdman Yurdu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, ‘’Cumhur İttifakı MHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Sayın Dr. Ali Öz Takımımıza moral ziyareti gerçekleştirerek tatlı ikramında bulundu. Nazik ziyaretleri için Sayın Dr. Ali Öz'e teşekkür ederiz. ‘’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinnews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.