Başkan Baysal Emekliye Ayrıldı

Gündem 15.04.2024 - 17:02 488 kez okundu.
 

Başkan Baysal Emekliye Ayrıldı

Mersin Vergi Dairesi Başkanı Seyfettin Baysal, yaş haddi nedeniyle emekli olarak görevinden ayrıldığını açıkladı.
Mersin Vergi Dairesi Başkanı Seyfettin Baysal, 2020 yılında göreve başladığı başkanlık görevinden yaş haddi nedeniyle emekli olduğunu duyurdu. Başkan Baysal yaptığı açıklamada " 2020 tarihinde atandığım Mersin Vergi Dairesi Başkanlığı görevinden, yaş haddi nedeniyle emekli olarak ayrılıyorum. Görev yaptığım süre içerisinde  tüm kamu kurum ve kuruluşlar, meslek odaları ile görev alanımızla ilgili hizmetlerde karşılıklı hukuk ve saygı çerçevesinde dayanışma gayreti içerisinde bulundum. Bu anlamda  kurum hizmetlerimizde olumlu destek ve katkıları olan; tüm kamu kurum amirlerine, meslek odası başkanlarımıza ve yönetimine, basınımıza teşekkür ediyor ve şükranlarımı sunuyorum. Varsa haklarımı helal ediyor, sizlerden de helallik istiyorum. Görev süresince güzel Mersin'imizde oluşturduğumuz dostluklara; Yaşamım boyu Sevgim ve saygım daim olacaktır" dedi.
Mersin Vergi Dairesi Başkanı Seyfettin Baysal, yaş haddi nedeniyle emekli olarak görevinden ayrıldığını açıkladı.

Mersin Vergi Dairesi Başkanı Seyfettin Baysal, 2020 yılında göreve başladığı başkanlık görevinden yaş haddi nedeniyle emekli olduğunu duyurdu. Başkan Baysal yaptığı açıklamada " 2020 tarihinde atandığım Mersin Vergi Dairesi Başkanlığı görevinden, yaş haddi nedeniyle emekli olarak ayrılıyorum. Görev yaptığım süre içerisinde  tüm kamu kurum ve kuruluşlar, meslek odaları ile görev alanımızla ilgili hizmetlerde karşılıklı hukuk ve saygı çerçevesinde dayanışma gayreti içerisinde bulundum.

Bu anlamda  kurum hizmetlerimizde olumlu destek ve katkıları olan; tüm kamu kurum amirlerine, meslek odası başkanlarımıza ve yönetimine, basınımıza teşekkür ediyor ve şükranlarımı sunuyorum. Varsa haklarımı helal ediyor, sizlerden de helallik istiyorum. Görev süresince güzel Mersin'imizde oluşturduğumuz dostluklara; Yaşamım boyu Sevgim ve saygım daim olacaktır" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinnews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.