İsrail, Gazze’de konuşlandırdığı 4 tümenden 1’ini geri çekiyor

Gündem 17.01.2024 - 15:00 582+ kez okundu.
 

İsrail, Gazze’de konuşlandırdığı 4 tümenden 1’ini geri çekiyor

İsrail, Gazze Şeridi’nde konuşlandırdığı dört tümenden biri olan 36'ncı Tümen'i geri çekme kararı aldı.
Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları süren İsrail, bölgeye konuşlandırdığı dört tümenden 36'ncı Tümen'i geri çekme kararı aldı. 36. Tümen’in yeniden Gazze Şeridi’ne konuşlandırılıp konuşlandırılmayacağı henüz bilinmezken, tümen dinlenmek ve eğitim için İsrail'e geri dönecek. Söz konusu tümen, binlerce Filistinlinin öldürüldüğü Gazze Şeridi’nin kuzeyinde görev yapıyordu. İsrail'in Gazze Şeridi'nde konuşlandırdığı 162'nci Tümen kuzeyde, 99. Tümen orta kısımda ve 98'inci Tümen ise güneyde saldırılarına devam ediyor.
İsrail, Gazze Şeridi’nde konuşlandırdığı dört tümenden biri olan 36'ncı Tümen'i geri çekme kararı aldı.

Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları süren İsrail, bölgeye konuşlandırdığı dört tümenden 36'ncı Tümen'i geri çekme kararı aldı. 36. Tümen’in yeniden Gazze Şeridi’ne konuşlandırılıp konuşlandırılmayacağı henüz bilinmezken, tümen dinlenmek ve eğitim için İsrail'e geri dönecek. Söz konusu tümen, binlerce Filistinlinin öldürüldüğü Gazze Şeridi’nin kuzeyinde görev yapıyordu.
İsrail'in Gazze Şeridi'nde konuşlandırdığı 162'nci Tümen kuzeyde, 99. Tümen orta kısımda ve 98'inci Tümen ise güneyde saldırılarına devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinnews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.