Özel İz Öğretim Kurumu Halil Akgül' ün başarısını kutladı

Eğitim 23.03.2024 - 15:13, Güncelleme: 23.03.2024 - 15:22 796+ kez okundu.
 

Özel İz Öğretim Kurumu Halil Akgül' ün başarısını kutladı

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınavında Türkiye derecesi yapan Halil Akgül'ün başarısı Özel İz Öğretim Kurumu tarafından taçlandırıldı.
Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı'nda üstün başarı sergileyen Halil Akgül, ögrencisi olduğu Özel İz Öğretim Kurumu yöneticileri ve öğretmenleri tarafından ödüllendirildi.    Ödül töreninde konuşma yapan İz Eğitim Okulları kurucusu İbrahim Kütük: "Bizler İz Eğitim ailesi olarak, MSÜ sınavında yüzbinlerce öğrenci arasından sayısal Türkiye birincisi olan bir öğrenci yetiştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Halil Akgül kardeşimizin aynı başarıyı YKS sınavlarında da göstermesini temenni ediyoruz.  Bu başarıda emeği geçen, başta ailesi olmak üzere tüm öğretmenlerimize, idarecilerimize ve okulundaki öğretmenlerine kalpten teşekkür ediyoruz. İki yıl önce YKS sınavlarında Türkiye dördüncü ve beşinci olan öğrenciler yetiştiren ve her yıl Mersin birincisi öğrenciler çıkaran İz Eğitim olarak, binlerce öğrenciyi üniversitelerin iyi bölümlerine yerleştirme başarısı gösteren bir kurumuz.  Ülkemize hayırlı evlatlar yetiştirmek adına bundan sonraki süreçte de üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Halil Akgül kardeşimize, böyle bir gururu bize, ailesine ve öğretmenlerine yaşattığı için teşekkür ediyoruz" dedi  
Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınavında Türkiye derecesi yapan Halil Akgül'ün başarısı Özel İz Öğretim Kurumu tarafından taçlandırıldı.
Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı'nda üstün başarı sergileyen Halil Akgül, ögrencisi olduğu Özel İz Öğretim Kurumu yöneticileri ve öğretmenleri tarafından ödüllendirildi. 
 
Ödül töreninde konuşma yapan İz Eğitim Okulları kurucusu İbrahim Kütük: "Bizler İz Eğitim ailesi olarak, MSÜ sınavında yüzbinlerce öğrenci arasından sayısal Türkiye birincisi olan bir öğrenci yetiştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Halil Akgül kardeşimizin aynı başarıyı YKS sınavlarında da göstermesini temenni ediyoruz. 
Bu başarıda emeği geçen, başta ailesi olmak üzere tüm öğretmenlerimize, idarecilerimize ve okulundaki öğretmenlerine kalpten teşekkür ediyoruz. İki yıl önce YKS sınavlarında Türkiye dördüncü ve beşinci olan öğrenciler yetiştiren ve her yıl Mersin birincisi öğrenciler çıkaran İz Eğitim olarak, binlerce öğrenciyi üniversitelerin iyi bölümlerine yerleştirme başarısı gösteren bir kurumuz. 
Ülkemize hayırlı evlatlar yetiştirmek adına bundan sonraki süreçte de üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Halil Akgül kardeşimize, böyle bir gururu bize, ailesine ve öğretmenlerine yaşattığı için teşekkür ediyoruz" dedi
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinnews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.