Sever, “Atatürk’ün vasiyetini mesuliyet kabul ediyoruz“

Gündem 02.01.2024 - 14:53 748+ kez okundu.
 

Sever, “Atatürk’ün vasiyetini mesuliyet kabul ediyoruz“

Ak Parti MKYK Üyesi Mustafa Sever, 3 Ocak Mersin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
Sever, yayımladığı mesajında şu ifadeleri kullandı: “Tarihi zaferler ve kahramanlıklarla, yüreği bağımsızlık ve özgürlük aşkıyla dolu Büyük Türk Milleti’nin şeref taşıyan evlatları olarak Mersinimizin düşman işgalinden kurtuluşunu coşkuyla kutluyoruz. Birinci Dünya Savaşından sonra sömürgeci güçlerce işgal edilen Mersin, bundan 102 yıl önce 3 Ocak 1922 tarihinde bütün imkansızları iman anahtarıyla açan, İstiklal Marşımızın “Garbın afakını sarmışsa çelik zırhlı duvar, Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var.” dizlerine ilham olan atalarımızın eşsiz mücadelesiyle ebediyete kadar Türk Milletine tapulanmıştır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Mersinliler Mersin’e Sahip Çıkınız” vasiyetini mesuliyet kabul eden biz Mersinliler kahraman atalarımızın gurur ve şuur taşıyan evlatları olarak onlardan devraldığımız emanetle yine İstiklal Marşımızda bayraklaşan ifadeyle “Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!” dizelerini yüreğimize nakşettik ve gelecek nesillere daha güzel bir Mersin bırakma gayretiyle var gücümüzle çalışıyoruz.  İstiklalden istikbale Dünya Şehri Mersin’i en müreffeh haliyle gelecek nesillere bırakmak milletimize tarih önünde verilmiş sözümüzdür. Bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm İstiklal Savaşı şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden İstiklal Savaşı gazilerimizi rahmetle anıyorum. Ruhları şad olsun. “
Ak Parti MKYK Üyesi Mustafa Sever, 3 Ocak Mersin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Sever, yayımladığı mesajında şu ifadeleri kullandı: “Tarihi zaferler ve kahramanlıklarla, yüreği bağımsızlık ve özgürlük aşkıyla dolu Büyük Türk Milleti’nin şeref taşıyan evlatları olarak Mersinimizin düşman işgalinden kurtuluşunu coşkuyla kutluyoruz.

Birinci Dünya Savaşından sonra sömürgeci güçlerce işgal edilen Mersin, bundan 102 yıl önce 3 Ocak 1922 tarihinde bütün imkansızları iman anahtarıyla açan, İstiklal Marşımızın “Garbın afakını sarmışsa çelik zırhlı duvar, Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var.” dizlerine ilham olan atalarımızın eşsiz mücadelesiyle ebediyete kadar Türk Milletine tapulanmıştır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Mersinliler Mersin’e Sahip Çıkınız” vasiyetini mesuliyet kabul eden biz Mersinliler kahraman atalarımızın gurur ve şuur taşıyan evlatları olarak onlardan devraldığımız emanetle yine İstiklal Marşımızda bayraklaşan ifadeyle “Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!” dizelerini yüreğimize nakşettik ve gelecek nesillere daha güzel bir Mersin bırakma gayretiyle var gücümüzle çalışıyoruz. 

İstiklalden istikbale Dünya Şehri Mersin’i en müreffeh haliyle gelecek nesillere bırakmak milletimize tarih önünde verilmiş sözümüzdür. Bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm İstiklal Savaşı şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden İstiklal Savaşı gazilerimizi rahmetle anıyorum. Ruhları şad olsun. “

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinnews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.