Sever’den Ardı Ardına Müjdeler

Gündem 16.01.2024 - 12:47 861+ kez okundu.
 

Sever’den Ardı Ardına Müjdeler

AK Parti MKYK Üyesi Mustafa Sever, Mut-Silifke yolu için ayrılan ödeneğin 2,6 kat arttırıldığını duyurdu.
Sever, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Mut Organize Sanayi Bölgesi projemiz 2024 yılı yatırım proğramına alındı, Mut-Silifke yolumuzun ödeneği 2024 yılı için 2,6 kat arttırıldı. Hayırlı ve uğurlu olsun. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bütün Mersin halkı olarak teşekkürlerimizi, saygılarımızı ve şükranlarımızı sunuyoruz. Allah Zat-ı Devletlerinden razı olsun“ dedi.
AK Parti MKYK Üyesi Mustafa Sever, Mut-Silifke yolu için ayrılan ödeneğin 2,6 kat arttırıldığını duyurdu.

Sever, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Mut Organize Sanayi Bölgesi projemiz 2024 yılı yatırım proğramına alındı, Mut-Silifke yolumuzun ödeneği 2024 yılı için 2,6 kat arttırıldı. Hayırlı ve uğurlu olsun.

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bütün Mersin halkı olarak teşekkürlerimizi, saygılarımızı ve şükranlarımızı sunuyoruz.

Allah Zat-ı Devletlerinden razı olsun“ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinnews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.