Tülücü'den 14 Mart Tıp Bayramı ziyareti

Gündem 15.03.2024 - 10:49 569+ kez okundu.
 

Tülücü'den 14 Mart Tıp Bayramı ziyareti

Toroslar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden, Toroslar Aile Sağlık Merkezlerine eş zamanlı 14 Mart Tıp Bayramı ziyareti yapıldı.
Toroslar İlçe Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Tülücü, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Toroslar İlçe Sağlıl Müdürlüğünü ziyaret ederek doktorların ve sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutladı. İlçe Sağlık Müdürü Hasan Dinçer ve Sağlık çalışanlarına, Toroslar Şifa Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri ile  karanfil veren Oğuzhan Tülücü, gösterdikleri özverili ve fedakârca çalışmaları dolayısıyla teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.   Ziyarette Oğuzhan Tülücü’yü,Toroslar İlçe Sağlık Müdürü Dr.Hasan Dinçer  ve sağlık çalışanları karşıladı.   Ziyaret gerçekleştiği sırada, Toroslar İlçesinde bulunan 27 Aile Sağlık Merkezi de eş zamanlı olarak, Toroslar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı 27 okul tarafından ziyaret edildi. Eş zamanlı gerçekleşen ziyarete okul idarecileri, öğretmen ve öğrenciler katılarak sağlık çalışanlarına karanfil takdim ederek, 14 Mart Tıp Bayramlarını kutladı.   Sağlık çalışanları ile sohbet eden Oğuzhan Tülücü, İnsan hayatını her şeyin üstünde tutan, Ülkemiz ve toplum sağlığı için işini her koşulda özveriyle çalışarak yapan sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladığını dile getirdi.  
Toroslar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden, Toroslar Aile Sağlık Merkezlerine eş zamanlı 14 Mart Tıp Bayramı ziyareti yapıldı.
Toroslar İlçe Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Tülücü, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Toroslar İlçe Sağlıl Müdürlüğünü ziyaret ederek doktorların ve sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutladı. İlçe Sağlık Müdürü Hasan Dinçer ve Sağlık çalışanlarına, Toroslar Şifa Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri ile  karanfil veren Oğuzhan Tülücü, gösterdikleri özverili ve fedakârca çalışmaları dolayısıyla teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
 
Ziyarette Oğuzhan Tülücü’yü,Toroslar İlçe Sağlık Müdürü Dr.Hasan Dinçer  ve sağlık çalışanları karşıladı.
 
Ziyaret gerçekleştiği sırada, Toroslar İlçesinde bulunan 27 Aile Sağlık Merkezi de eş zamanlı olarak, Toroslar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı 27 okul tarafından ziyaret edildi. Eş zamanlı gerçekleşen ziyarete okul idarecileri, öğretmen ve öğrenciler katılarak sağlık çalışanlarına karanfil takdim ederek, 14 Mart Tıp Bayramlarını kutladı.
 
Sağlık çalışanları ile sohbet eden Oğuzhan Tülücü, İnsan hayatını her şeyin üstünde tutan, Ülkemiz ve toplum sağlığı için işini her koşulda özveriyle çalışarak yapan sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladığını dile getirdi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinnews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.