CHP MBB Başkan A.Adayı Sağlar , '' Mersinliler Belirlesin ''

Gündem 01.12.2023 - 10:11 826+ kez okundu.
 

CHP MBB Başkan A.Adayı Sağlar , '' Mersinliler Belirlesin ''

17 , 18 , 19 , 20 ve 25.Dönem Mersin Milletvekili , 49,50 ve 52.T.C Hükümetlerinde Kültür Bakanı olarak görev yapan D. Fikri Sağlar , CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olarak sahaya indi.
17 , 18 , 19 , 20 ve 25.Dönem Mersin Milletvekili , 49,50 ve 52.T.C Hükümetlerinde Kültür Bakanı olarak görev yapan D. Fikri Sağlar , CHP Mersin Büyükşehir Belediye Bşkan Aday Adayı olarak sahaya indi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i makamında ziyaret ederek hayırlı uğurlu olsun temennnilerini ileten Fikri Sağlar , CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklarken '' Adayı Halk seçsin , Mersinliler seçsin '' sloganı Mersinlilere ve CHP tabanına olan inancını  ortaya koyarak aday olduğunu açıkladı. Milletvekili ve Kültür Bakanlığı görevlerini yaptığı dönemlerde Mersin'e yaptığı hizmetlerle CHP tabanı ve Mersinliler tarafından teveccüh gören Sağlar , tabanın büyük baskısı ve vatandaşların talebi üzerine yeniden aktif olarak siyaset arenasına girerek MBB Başkan A.Adayı oldu.
17 , 18 , 19 , 20 ve 25.Dönem Mersin Milletvekili , 49,50 ve 52.T.C Hükümetlerinde Kültür Bakanı olarak görev yapan D. Fikri Sağlar , CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olarak sahaya indi.

17 , 18 , 19 , 20 ve 25.Dönem Mersin Milletvekili , 49,50 ve 52.T.C Hükümetlerinde Kültür Bakanı olarak görev yapan D. Fikri Sağlar , CHP Mersin Büyükşehir Belediye Bşkan Aday Adayı olarak sahaya indi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i makamında ziyaret ederek hayırlı uğurlu olsun temennnilerini ileten Fikri Sağlar , CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklarken '' Adayı Halk seçsin , Mersinliler seçsin '' sloganı Mersinlilere ve CHP tabanına olan inancını  ortaya koyarak aday olduğunu açıkladı.

Milletvekili ve Kültür Bakanlığı görevlerini yaptığı dönemlerde Mersin'e yaptığı hizmetlerle CHP tabanı ve Mersinliler tarafından teveccüh gören Sağlar , tabanın büyük baskısı ve vatandaşların talebi üzerine yeniden aktif olarak siyaset arenasına girerek MBB Başkan A.Adayı oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinnews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.