İl Müdürü Güçlü, Isparta'da Hızlı Başladı

Gündem 27.12.2023 - 15:04 1719+ kez okundu.
 

İl Müdürü Güçlü, Isparta'da Hızlı Başladı

Mersin İl Ticaret Müdürüyken Isparta Aile ve Sosyal Hizmetler il Müdürü olarak atanan Hüseyin Güçlü, Isparta'da yeni görevine hızlı başladı.
Mersin'de İl Ticaret Müdürü görevini yürüttüğü süre içerisinde yaptığı çalışmalarla şehrin gözde bürokratlarından biri olarak dikkat çeken Hüseyin Güçlü, Isparta'daki yeni görevine hızlı başladı. Mersin'de görev yaptığı sürede gıda gibi tüketiciye yönelik mallardaki spekülatif fiyat artışları ve otomobil piyasasında oluşan köpükle mücadelede yaptığı çalışmalarla önemli başarılara imza atan Hüseyin Güçlü, Isparta'daki yeni görevine başladı. Mesai arkadaşları ile tanışmanın hemen sonrasında huzurevini ziyaret eden İl Müdürü Güçlü, burada kalanlarla sohbet ederek görüş önerilerini dinledi .Samimi sıcak duygusal anların yaşandığı ziyarette Huzurevi sakinlerinin son derece mutlu olduğu gözlendi.
Mersin İl Ticaret Müdürüyken Isparta Aile ve Sosyal Hizmetler il Müdürü olarak atanan Hüseyin Güçlü, Isparta'da yeni görevine hızlı başladı.

Mersin'de İl Ticaret Müdürü görevini yürüttüğü süre içerisinde yaptığı çalışmalarla şehrin gözde bürokratlarından biri olarak dikkat çeken Hüseyin Güçlü, Isparta'daki yeni görevine hızlı başladı.

Mersin'de görev yaptığı sürede gıda gibi tüketiciye yönelik mallardaki spekülatif fiyat artışları ve otomobil piyasasında oluşan köpükle mücadelede yaptığı çalışmalarla önemli başarılara imza atan Hüseyin Güçlü, Isparta'daki yeni görevine başladı. Mesai arkadaşları ile tanışmanın hemen sonrasında huzurevini ziyaret eden İl Müdürü Güçlü, burada kalanlarla sohbet ederek görüş önerilerini dinledi .Samimi sıcak duygusal anların yaşandığı ziyarette Huzurevi sakinlerinin son derece mutlu olduğu gözlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinnews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.