Mersin AK Parti İlçe Başkanlıklarında flaş atamalar

Gündem 05.02.2024 - 16:55 722+ kez okundu.
 

Mersin AK Parti İlçe Başkanlıklarında flaş atamalar

Anamur, Gülnar ve Mut ilçelerinde AK Parti İlçe Başkanlığı görev değişikliği gerçekleşti.
Anamur AK Parti İlçe Başkanlığına Burak Bulut, Gülnar AK Parti İlçe Başkanlığına Ahmet Şahin ve Mut AK Parti İlçe Başkanlığına Fatih Ünver atandı. Burak Bulut, görevi Feyzullah Yılmaz'dan devralırken, Ahmet Şahin Tevfik Kalemci'den ve Fatih Ünver Soner Solak’tan  görevi devraldı. Görev değişimine AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ve AK Parti Mersin İl Başkanı Adem Aldemir katıldı. Başkan Aldemir, Feyzullah Yılmaz, Tevfik Kalemci ve  Soner Solak'a özverili çalışmaları ve gayretleri için teşekkür ederek, yeni ilçe başkanlarına başarılar diledi.    
Anamur, Gülnar ve Mut ilçelerinde AK Parti İlçe Başkanlığı görev değişikliği gerçekleşti.

Anamur AK Parti İlçe Başkanlığına Burak Bulut, Gülnar AK Parti İlçe Başkanlığına Ahmet Şahin ve Mut AK Parti İlçe Başkanlığına Fatih Ünver atandı. Burak Bulut, görevi Feyzullah Yılmaz'dan devralırken, Ahmet Şahin Tevfik Kalemci'den ve Fatih Ünver Soner Solak’tan  görevi devraldı.

Görev değişimine AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ve AK Parti Mersin İl Başkanı Adem Aldemir katıldı. Başkan Aldemir, Feyzullah Yılmaz, Tevfik Kalemci ve  Soner Solak'a özverili çalışmaları ve gayretleri için teşekkür ederek, yeni ilçe başkanlarına başarılar diledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinnews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.