Mersin’de iş yeri yangını itfaiye ekiplerince söndürüldü

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.05.2024 - 21:00, Güncelleme: 29.05.2024 - 20:52 695+ kez okundu.
 

Mersin’de iş yeri yangını itfaiye ekiplerince söndürüldü

Mersin’de iş yeri yangını itfaiye ekiplerince söndürüldü
Mersin’de oto aksesuar ve yedek parça satışı yapılan iş yerinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.Edinilen bilgiye göre, merkez Akdeniz ilçesi Çankaya Mahallesi’nde, öncesinde oto aksesuar ve yedek parça satışı yapılan ancak son bir aydır kapalı olduğu öğrenilen iş yerinde yangın çıktı. Tek katli binadaki yangına Mersin Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangın, itfaiyenin müdahalesiyle çevreye yayılmadan kontrol altına alınarak söndürüldü.Yangının çıkış nedeniyle ilgili incelemelerin sürdüğü bildirildi.
Mersin’de iş yeri yangını itfaiye ekiplerince söndürüldü
Mersin’de oto aksesuar ve yedek parça satışı yapılan iş yerinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.
Edinilen bilgiye göre, merkez Akdeniz ilçesi Çankaya Mahallesi’nde, öncesinde oto aksesuar ve yedek parça satışı yapılan ancak son bir aydır kapalı olduğu öğrenilen iş yerinde yangın çıktı. Tek katli binadaki yangına Mersin Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangın, itfaiyenin müdahalesiyle çevreye yayılmadan kontrol altına alınarak söndürüldü.
Yangının çıkış nedeniyle ilgili incelemelerin sürdüğü bildirildi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinnews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.