Öğrenci servis şoförleri bilgilendirildi

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.02.2024 - 12:00, Güncelleme: 06.02.2024 - 12:32 626+ kez okundu.
 

Öğrenci servis şoförleri bilgilendirildi

Mersin’de eğitim öğretim yılının 2. döneminin başlamasıyla birlikte öğrenci ve servis şoförleri trafik güvenliği konusunda bilgilendirildi.
İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından 2024 yılı 2. dönem eğitim-öğretim döneminin başlaması nedeniyle il merkezinde bulunan servis şoförü, rehber personel, öğrenci ve yetişkinlere yönelik trafik güvenliği konusunda eğitim düzenlendi. Eğitimde, trafiğin tanımı ve unsurları, insan, araç, yol ve çevre, araca inme-binme kuralları, araçta bulunması gereken zorunlu işaretlemeler, emniyet kemerinin doğru kullanımı, okul servis aracına binerken ve inerken uyulması gereken kurallar gibi konularında görsel ve teorik bilgilendirmeler yapıldı.
Mersin’de eğitim öğretim yılının 2. döneminin başlamasıyla birlikte öğrenci ve servis şoförleri trafik güvenliği konusunda bilgilendirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından 2024 yılı 2. dönem eğitim-öğretim döneminin başlaması nedeniyle il merkezinde bulunan servis şoförü, rehber personel, öğrenci ve yetişkinlere yönelik trafik güvenliği konusunda eğitim düzenlendi.
Eğitimde, trafiğin tanımı ve unsurları, insan, araç, yol ve çevre, araca inme-binme kuralları, araçta bulunması gereken zorunlu işaretlemeler, emniyet kemerinin doğru kullanımı, okul servis aracına binerken ve inerken uyulması gereken kurallar gibi konularında görsel ve teorik bilgilendirmeler yapıldı.

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinnews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.