Sever'den Çiftçilere Önemli Çağrı

Gündem 06.03.2024 - 15:01 609+ kez okundu.
 

Sever'den Çiftçilere Önemli Çağrı

AK Parti MKYK üyesi Mustafa Sever, Mut'un önde gelen tarımsal ürünleri olan kayısı ve erik konularında bir toplantı düzenleyeceğini duyurdu.
11.03.2024 tarihinde saat 10.30'da  Mut Ziraat Odasında gerçekleştirilecek olan toplantıda Sever, kayısıda hasat teknikleri ve hasat zamanı, Akdeniz Meyve Sineği zararlısı, kahverengi kokarca zararlısı, üretici kayıt defteri kullanımı ve hasat öncesi pestisit kalıntısı oluşmasının önlenmesi konularını ele alınacağını belirtti.   Toplantıya, Mersin İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Bitkisel Üretim Şubesi teknik personelleri, Erdemli Alata Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü personelleri ve Mut İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü teknik personellerinin yanı sıra sektör temsilcileri, komisyoncular ve tüm üreticiler de katılacak.  
AK Parti MKYK üyesi Mustafa Sever, Mut'un önde gelen tarımsal ürünleri olan kayısı ve erik konularında bir toplantı düzenleyeceğini duyurdu.
11.03.2024 tarihinde saat 10.30'da  Mut Ziraat Odasında gerçekleştirilecek olan toplantıda Sever, kayısıda hasat teknikleri ve hasat zamanı, Akdeniz Meyve Sineği zararlısı, kahverengi kokarca zararlısı, üretici kayıt defteri kullanımı ve hasat öncesi pestisit kalıntısı oluşmasının önlenmesi konularını ele alınacağını belirtti.
 
Toplantıya, Mersin İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Bitkisel Üretim Şubesi teknik personelleri, Erdemli Alata Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü personelleri ve Mut İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü teknik personellerinin yanı sıra sektör temsilcileri, komisyoncular ve tüm üreticiler de katılacak.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinnews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.