Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 179. Yıl Dönümü Mersin’de kutlandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.04.2024 - 11:00, Güncelleme: 10.04.2024 - 10:50 660+ kez okundu.
 

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 179. Yıl Dönümü Mersin’de kutlandı

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 179. Yıl Dönümü Mersin’de kutlandı
Mersin’de Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 179. Yıl Dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törene, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, müdür yardımcıları ve şube müdürleri ile emniyet personeli katıldı. Mersin İl Emniyet Müdürlüğü ve Şehit Altuğ Verdi Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) çelenklerinin Atatürk Anıtı’na sunulmasıyla başlayan tören, bir dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile sona erdi.Törenin ardından açıklamalarda bulunan İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk çifte bayram yaşadıklarını belirterek, "Polis teşkilatımızın kuruluşunun 179. yıl dönümünü ve milletimizin bayramını kutluyorum. Olumsuz herhangi bir olayın yaşanmadığı bir bayram diliyorum" dedi.
Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 179. Yıl Dönümü Mersin’de kutlandı
Mersin’de Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 179. Yıl Dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.
Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törene, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, müdür yardımcıları ve şube müdürleri ile emniyet personeli katıldı. Mersin İl Emniyet Müdürlüğü ve Şehit Altuğ Verdi Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) çelenklerinin Atatürk Anıtı’na sunulmasıyla başlayan tören, bir dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile sona erdi.
Törenin ardından açıklamalarda bulunan İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk çifte bayram yaşadıklarını belirterek, "Polis teşkilatımızın kuruluşunun 179. yıl dönümünü ve milletimizin bayramını kutluyorum. Olumsuz herhangi bir olayın yaşanmadığı bir bayram diliyorum" dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinnews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.